Actueel

Thema: Dit ben ik!

Themaflits__Dit_ben_ik!

Facebook 

Volgt u ons ook al op facebook?

facebook_De_Paddestoel

 

 

 

 

 

 

 

 

Komende maand

Maart

Deze maand hebben we cursus EHAK, EHBO en reanimatie voor kinderen van 0-4 jaar.

Deze maand start ook onze cursus, gegeven door Sandra Broers, startblokken. Dit is een praktijkgerichte scholing met behulp van video. Ook worden wij bijsgeschoold in profesionele gespreksvoering.

 

 

 

 

bestuursmedelingen

Invalkracht:

Hallo,

Mijn naam is Miranda Joore en vanaf januari ’22 kom ik het team van peuterspeelzaal de Paddestoel versterken als invalkracht. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de kinderopvang (’t Parapluutje, Raamsdonksveer) en heb gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen en ik ondersteun ze hierin door passende activiteiten aan te bieden. In mijn privé leven woon ik samen met Bas in Raamsdonksveer en ben ik moeder van twee jongens in de leeftijd van 9 en 12 jaar. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, een boek lezen, leg puzzels maken en op vakantie. Ook vind ik het gezellig om met vrienden af te spreken of met mijn jongens op pad te gaan.

Ik heb er ontzettend veel zin in om bij de Paddestoel aan de slag te gaan!

Tot snel! Groetjes Miranda

Informatie KOT

beslisboom_dec_21

Informatie_KOT_november_2020

Kinderopvangtoeslag_Q&A_v02

200403_kindertoeslagposter_V02

Artikel_Vijf_weetjes_over_kinderopvangtoeslag_

Informatie Corona en aanname:

Bij twijfel over het brengen van uw peuter, kunt u de nieuwe beslisboom volgen (zie link hieronder), uiteraard mag u ook voor speeltijd telefonisch contact opnemen met de medewerksters van De Paddestoel.

 

Nieuwe_coronamaatregelen

De aanname van uw peuter wordt weer gedaan met een huisbezoek. De mentor van uw peuter komt op huisbezoek, zij neemt telefonisch contact met u op. Wilt u een afspraak maken om kort De Paddestoel te bezichtigen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met De Paddestoel.

Op deze website, bij het kopje "groepsindeling en tijden" kunt u via een link, samen met uw peuter al vast online op De Paddestoel kijken. Welkom!

Link Welkom op De Paddestoel:

https://www.youtube.com/watch?v=Vpfv9aDsepQ&feature=youtu.be

 

Informatie verlenging dagdelen

brief_verlenging_dagdelen

 

Mentorschap

ELK__KIND__EEN__EIGEN____MENTOR

 

Informatie tarieven!

Het uurtarief van De Paddestoel blijft hetzelfde.