Logopedie Bij Ons

De logopediste werkt enkele dagdelen per week op De Paddestoel.

Kinderen, die De Paddestoel bezoeken en voldoen aan de voorwaarden, krijgen logopedie-les tijdens een van de dagdelen dat de logopediste op De Paddestoel aanwezig is.

Er is hierdoor goede afstemming tussen de logopedie en de pedagogisch medewerkers en wij zien dit ook als een pluspunt voor de ouders.

Logo van logopediepraktijk Bij Ons

Wanneer is logopedie nodig?

Er is geen standaard die bepaalt wanneer uw kind logopedie nodig heeft. Veel kinderen praten in het begin nog onduidelijk of willen snel praten en struikelen dan over hun woorden.

Ook bij het eten en drinken verloopt het lang niet altijd perfect. Dit hoort bij het leren van nieuwe vaardigheden. Bij sommige kinderen verloopt de ontwikkeling echter langzamer dan bij leeftijdsgenootjes, dan kan extra hulp heel fijn zijn.

Maakt u zich zorgen over het praten van uw kind? Is uw kind moeilijk te verstaan voor anderen? Heeft uw kind moeite met het begrijpen van vragen en opdrachtjes? Zuigt uw kind nog op de duim of op de speen of heeft het vaak de mond open? Of eet uw kind nog weinig gevarieerd? Bespreek dit dan met de pedagogisch medewerker van De Paddestoel of neem rechtstreeks contact met mij op. Dan kunnen we een afspraak maken. Na een intake en observatie, kan ik beoordelen of behandeling nodig is en krijgt u advies over de manier waarop u de ontwikkeling van uw kind kunt stimuleren.

Wilt u meer informatie over de praktijk of uw kind aanmelden voor een intake of behandeling? kijk dan op:

www.logopediebijons.nl

Contact

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.